Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Het maken van ramen en deuren met een uniek ontwerp om je leefruimte te verbeteren

met zijn tijdloze ontwerp en intelligente technologie, stellen we visuele accenten voor, terwijl de uitstekende thermische isolatie energiebesparingen en een hogere waarde voor je huis oplevert

Ramen & Deuren

gebruik onze online configurator om een offerte op maat te ontvangen voor uw specifieke behoeften

Het maken van ramen en deuren met een uniek ontwerp om je leefruimte te verbeteren

met zijn tijdloze ontwerp en intelligente technologie, stellen we visuele accenten voor, terwijl de uitstekende thermische isolatie energiebesparingen en een hogere waarde voor je huis oplevert

VOORDELEN VAN ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Ontdek de voordelen van Aluminium Profielen

Aluminium is meer dan alleen een metaal!

De inherente en onderscheidende eigenschappen van aluminium maken het een ongelooflijk veelzijdig en betrouwbaar materiaal, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Dit gaat van het uitgebreide gebruik in bouwprojecten, waar het stevigheid en duurzaamheid biedt, tot de rol in transport, waar het lichtgewicht van onschatbare waarde is. Maar de toepassingsmogelijkheden van aluminium reiken nog verder en betreffen tal van industrieën en sectoren.

Bij RaamProfiel hebben we niet alleen de enorme potentie van aluminium onderkend, maar ook de kracht ervan optimaal benut. We hebben ons toegelegd op het creëren en ontwikkelen van geavanceerde, op aluminium gebaseerde oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze toewijding aan innovatie en kwaliteit zorgt ervoor dat we producten en diensten leveren die zich onderscheiden in de markt.

Aluminium Windows Models 01 - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
Aluminium Windows Project - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
TOPKWALITEIT

Top tien voordelen van Aluminium

A

luminium profielen staan bekend om hun lange levensduur. Ze behouden tientallen jaren hun esthetische aantrekkingskracht. Ze zijn immuun voor de effecten van UV-stralen en vocht en trekken niet krom, roesten niet en rotten niet bij de juiste verzorging.

Lage onderhoudsvereisten zijn een belangrijk kenmerk van aluminium ramen en deuren. Ze vragen minimaal onderhoud en hoeven slechts een paar keer per jaar met een sopje te worden gereinigd. Je kunt kiezen uit honderden duurzame, slijtvaste kleurafwerkingen, en je kunt erop vertrouwen dat het aluminium nooit opnieuw geschilderd hoeft te worden.

Unieke ontwerpflexibiliteit is een groot voordeel van aluminium ramen en deuren. Je kunt kiezen uit een breed scala aan designopties, van strak eigentijds tot rustiek historisch. Bovendien zijn aluminium profielen verkrijgbaar in bijna elke afmeting, zodat je altijd een systeem hebt dat aan je behoeften voldoet.

M

inimale energie is vereist voor het recyclingproces van aluminium, dat 100% recyclebaar is. De kwaliteit van het materiaal blijft tijdens dit proces volledig behouden. De lage U-waarden van onze aluminium producten dragen bij aan uw energiebesparingen en helpen de milieu-impact van uw project te verminderen.

I

nnumerable kleuropties zijn beschikbaar voor aluminium profielen. Ze kunnen worden geanodiseerd of gelakt in meer dan 400 RAL-kleuren en verschillende afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar een functioneel, renaissance of minimalistisch gebouw, er is een aluminium oplossing voor elk type woning.

N

iet-brandbaar en zeer duurzaam, aluminium kan probleemloos worden geïntegreerd met technologieën en systemen die de veiligheid en bescherming verder verbeteren. De meeste van onze systemen zijn inbraakwerend, en sommige varianten bieden zelfs brand- of rookwerende oplossingen.

Investeren in aluminium verbetert de algemene prestaties en waarde van je woning. Het is een investering die loont, gezien alle voordelen. Met aluminium kies je niet alleen een materiaal voor je ramen en deuren, maar ook een langetermijnpartner voor je bouwproject.

U

itzetting en inkrimping worden geminimaliseerd bij temperatuurschommelingen met aluminium. Het is de keuze bij uitstek voor vouw- en terrasdeuren en grote ramen. Aluminium is een licht maar robuust materiaal dat moeiteloos complexe structuren kan realiseren.

M

aximaliseer de algemene prestaties en waarde van je gebouw met een investering in aluminium. Het is een investering die loont wanneer je alle voordelen in overweging neemt. Aluminium garandeert dat zijn systemen voldoen aan de hoogste technische specificaties, met een systeemgarantie van tien jaar en een garantie van vijf jaar op hardwareaccessoires.

Ontvang een GRATIS offerte of stuur ons een e-mail met uw vragen

Ontvang een GRATIS offerte of stuur ons een e-mail met uw vragen

Ontvang een GRATIS offerte of stuur ons een e-mail met uw vragen

Modern Door Solutions

Uniek ontwerp voor toegangsdeuren

Wij produceren deuren op bestelling, volgens de wensen van de klant, zowel wat betreft ontwerp als functionaliteit. We passen ons ontwerp aan om volledig aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen.

Voordelen van een raamproject met ons

Levering op locatie

met ons uitgebreide logistieke netwerk leveren we onze producten direct bij u thuis, overal in de BeNeLux

Professionele installatie

van precieze metingen tot montage, wij zorgen ervoor dat uw ramen en deuren perfect worden geïnstalleerd, zodat ze optimaal presteren

Ondersteuning na verkoop

wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, daarom houdt onze toewijding niet op bij de installatie
FABRIKANTEN

We werken met de besten in de branche

logo ponzio - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo schuco - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo reynaers - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo aliplast - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo aluprof - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo deceuninck - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo aluplast - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo salamander - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo veka - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
logo rehau - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel